Oktatási Coaching Estek

Connection_by_vladstudio

Oktatási Coaching Estek a Bijóban

Biztos vagyok benne, hogy pedagógusként (legyél akár tanár, szociális munkás, bébi csősz vagy gyermekgondozó – mindazok, akik gyerekekkel és fiatalokkal foglalkoznak) és szülőként tisztában vagytok azzal, hogy többféle módon is tudjátok a gyerekek elért eledményeit befolyásolni. Legtöbb esetben azzal, hogy támogatjátok őket abban, hogy minél több tudást szívjanak magukba, hogy megcsinálják a házi feladataikat, valamint, hogy biztonságban legyenek és egészségesek maradjanak. Ahhoz azonban, hogy kitudják hozni a maximumot magukból és tegyenek lépéseket az álmaikért félelem és bizonytalanság érzet nélkül, valamint abban, hogy elégedett és boldog felnőttekké valljanak, egyedi eszközökre van szükség. Az Oktatási Coaching Program keretében szeretném ezen eszközöket a pedagógusok és szülők kezébe adni.

Maga az Oktatási Coaching Program „hivatalosan”, a kiemelkedő eredmények pszichológiáját tanítja gyakorlatias, megtapasztalásokon alapuló formában. A program azokkal a technikákkal és készségekkel látja el a programon résztvevőket, amelyek segítségével képessé válnak a gyermekeket és a fiatalokat támogatni abban, hogy képesek legyenek kihozni önmagukból mindazt a lehetőséget, ami bennük rejlik.

Az általam tartott Educational Coaching Training Program jelenleg Bulgáriában és Angliában folyik. Magyarországon a Bridge Pactum szervezésében, három bemutatkozó esten lehet résztvenni a Bijó Rendezvényközpontban.

Az Oktatási Coaching Estek témakörei és időpontjai:

Május 29. csütörtök, 18-21.30 ig – Önértékelés és önismeret

Június 4. szerda, 18-21.30 ig – Pozitív kapcsolatok építése

Június 11. szerda, 18-21.30 ig – Önbizalom és önbecsülés fejlesztése

Érdemes mind a három programon részt venni annak érdekében, hogy átfogóbb képet nyerhess az Oktatási Coachingról és annak használhatóságáról különféle helyzetekben. A programon megtapasztalt gyakorlatokat otthon, illetve az iskolában is ki lehet próbálni a gyerekekkel.

Tréner: Kudlik Ildikó, Coach és Kreatív. Több mint húsz éve foglalkozom gyerekekkel és fiatalokkal, valamint személyiségfejlesztéssel. A világ különböző helyein tanultam, aminek eredményeként több külföldi fejlesztésű programot honosítottam meg Magyarországon, többek között az Esszencia Folyamatok személyiségfejlesztő programokat.

Az Oktatási (Educational) Coaching csínyját-bínyját Angliában sajátítottam el, a Newcastle Egyetem által szervezett Educational Coaching Certification Program keretében 2002-2003-ban. Majd az ott szerzett tudásomat kibővítettem különféle, a világ különböző részein szerzett, saját megtapasztalású  coaching és mentoring jellegű programokkal, és végül létrehoztam egy saját fejlesztésű Educational Coaching Training Programot, amelyből a fent ajánlott három estén ízelítőt adok.

A gyermekek inspirálnak és azok, akik szívükben mindig gyermekek tudnak maradni.

Helyszín: Bijó Rendezvényközpont, Zen terem,1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

Térkép

Részvételi díj: 4.500 Ft/alkalom, vagy 12.000 Ft/három alkalom

Kérünk, hogy az alábbi elérhetőségen vagy a Contact Form kitöltsével jelentkezz be a programra, mert csak limitált létszámot tudunk fogadni egy-egy alkalomra. Köszönjük

info@bridgepactum.net

További információk nyerhetők angol nyelven az alábbi honlapokon:

Ildiko Kudlik on Educational Coaching +  Photos from previous courses

Feedback/Visszajelzések

Training Program angol nyelvű leírása

A teljes tréning program jelen pillanatban Bulgáriában és Angilában érhető el. Fényképek és visszajelzések az eddig tartott programokról szintén a fenti linkeken található.

Program PDF formátumban: Oktatasi Coaching a Bijoban

vladstudio_sky_lanterns_800x600

Advertisements